TÜRKİYE CANIM FEDA

+Facebook'a Git

Şahnaz Çakıralp, Kocasını Tehditten Yargılanacak!..

21 Şubat 2012 | Konsey Editör | editor@haberkonseyi.com

Facebook'ta Paylaş   
transparent

Oyuncu Şahnaz Çakıralp hakkında eşi Mehmet Murat Öncel’i tehdit ettiği ve yanında çalışan bir başka kişiye de tehdit ettirdiği iddiasıyla 2.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Çakıralp’in eşini tehdit ettiği iddia edilerek süreç şöyle anlatıldı:
“Şahnaz Çakıralp ile Mehmet Murat Öncel’in evlilikleri bir süre sonra kötü gitmeye başladı. Yaşanan tartışma ve kavgaların ardından çift ayrı yaşamaya karar verdi. Çakıralp, eşi Öncel’in beraber yaşadıkları evdeki eşyalarını “adeta evden atar gibi” kapı önüne bıraktı. Öncel bunun üzerine evden ayrıldı. Daha sonra Çakıralp eşi Öncel’i tehdit etmeye ve telefonda hakaret etmeye başladı.

“Adamım var, öldürtürüm”
Öncel’in iddiasına göre Çakıralp adamlarının olduğunu, kendisini öldürtebileceğini söyleyerek tehdit etti. Ayrıca bir avukatın yanında çalışan Ali Dönmez isimli kişi de Öncel’e telefon ederek Şahnaz Çakıralp’in istediği nafakayı ödemesini, aksi takdirde kendisini öldüreceğini söyledi. Bunun üzerine Mehmet Murat Öncel savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Milliyet’in haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın yaptığı soruşturma sonucunda Çakıralp ve Dönmez hakkında “tehdit ve hakaret” suçlamasıyla iddianame hazırlandı. İddianamede Çakıralp ve Dönmez’in bu suçlamalardan dolayı 2.5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi. Çakıralp önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkacak. (Günaydın)



Yorum yazın

Kategori | Manşet








HABER KONSEYİ
MAGAZİN KONSEYİ
YAZARLAR

ANKET

Haber Konseyi'nde daha çok hangi haberlere yer verilsin?

Anket Sonucu

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
EN İYİ MEKANLAR

 

SİNEMA TAVSİYE

 

EN ÇOK TIKLANANLAR