Türkiye uykuda, Tuba Ünsal nikah masasında

Manken Tuba Ünsal, bir yıldır birlikte olduğu Galerist'in sahibi Murat Pilevneli ile Los Angeles'ta evlendi. 7 aylık hamile olan Ünsal, evlilik haberini Twitter'dan duyurdu

''Ezel''e sürpriz konuk mu geliyor?

Kıvanç Tatlıtuğ ''Ezel'' dizisinde birkaç bölüm konuk sanatçı olarak rol alacak.

Kimse onun kadar ''evet'' demedi

Artık konu kapandı! Tünelin ucu tüm bekâr kadınlar için karanlık. Çıta yediye çıktı bir kere!

Tertemiz evleniyor!

Manken Simge Tertemiz ile işadamı sevgilisi Murat Kadıoğlu evlenme kararı aldı. Dört yıldır birlikte olan çift, önümüzdeki yaz gerçekleşecek düğünleri için şimdiden hazırlıklara başladı.

Kanyon'da sinema keyfi!

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, 'New York'ta Beş Minare' isimli filminin çekimlerinden arta kalan kısımlarını sevgilisi Özge Özpirinççi ile geçiriyor.

Olaylı şarkı Aşkın'ın!

'Beni Sorarsan' adlı şarkı yüzünden Petek Dinçöz'le Aşkın Nur Yengi arasında çıkan kriz çözüldü!

Olaylı şarkı Aşkın'ın!

'Beni Sorarsan' adlı şarkı yüzünden Petek Dinçöz'le Aşkın Nur Yengi arasında çıkan kriz çözüldü!




Yazı Boyutu : Yazıyı Küçült Yazıyı Büyüt
Mavi derinlikler onları çağırıyor!
Mavi derinlikler onları çağırıyor!
Milli Sporcularımız Devrim Cenk Ulusoy ve Şahika Ercümen, sabit ağırlık dikey dalışta dünya rekoru için dalıyorlar.

30 Temmuz 2010 Cuma 15:11
TRT, Denizin 85 ve 70 metre altından gerçekleştireceği canlı yayınlarla rekor denemelerini ekranlara taşıyor. Mavi Derinliklerdeki rekor denemeleri 3G teknolojisiyle naklen yayınlanıyor.

82 Metreyle dünya rekorunu elinde bulunduran Devrim Cenk Ulusoy, rekoru 85 metreye çıkarmak için 1 Ağustos 2010 Pazar günü Saat 11.00’da Çanakkale’de mavi derinliklere palet vuracak. Rekor denemesi saat 10.50’den itibaren TRT HABER’den naklen yayınlanacak.

Devrim Cenk Ulusoy,  Dikey Dalışta Yeni Dünya Rekoruna hazırlanıyor

Dikey Dalışta  dünya rekorunu elinde bulunduran  Milli Sporcu Devrim Cenk Ulusoy, yeni dünya rekoruna imza atmaya hazırlanıyor.  

Serbest dalışta , pek çok rekoru elinde bulunduran Milli Sporcu  Devrim Cenk Ulusoy, dünya rekorunu egale etmek için  memleketi olan Çanakkale'de  hazırlık yapıyor. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu Beldesinin 8 mil açığında 1 Ağustos 2010 Pazar günü saat 11.00’de rekor denemesi  yapacak olan Ulusoy, 85 metreyi hedefliyor.

2008 yılında Antalya'nın Tekirova beldesinde düzenlenen denemede 2 dakika 24 saniyede, 83 metre 10 santimetre derinliğe inerek dünya rekoru kıran milli sporcu Devrim Cenk Ulusoy, İtalyan Umberto Pellizari'ye ait olan 80 metrelik serbest dalış rekorunu egale etmişti. Bu branşdaki 6 yıllık kariyerinde 20 nin üzerinde Türkiye rekoru, 6 resmi dünya rekoru ve 2 resmi Avrupa rekoru bulunan Ulusoy’un ,  aynı zamanda  2 dünya şampiyonluğu, 1 avrupa şampiyonluğu ve 1 dünya ikinciliği  bulunuyor.

Devrim Cenk Ulusoy’un rekor denemesinde Dünya Sualti Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS ) ile Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF)’nundan  yetkililer hazır bulunacak.

Devrim Cenk Ulusoy’un 2010 hedefleri arasında,Cumhuriyetin 87.yılı şerefine 29 ekim 2010 Çanakkale 87m. dikey dalış resmi dünya rekoru denemesi yapmak, , Türkiye şampiyonasında kendisine ait Türkiye rekorunu  yükseltmek, Ekim 2010 Tennerife İspanya da, milli takım ile yurt dışında avrupa şampiyonasına gidip, kendisine ait avrupa rekorunu daha yukarıya taşımak bulunuyor.

Mavi Derinlikler Şahika’yı çağırıyor… Hedef 70 metre…

Sabit Ağırlık Bayanlar Dikey dalışta şimdiki hedef 70 metre…Şahika, 68 metreyle ABD’li Tanya Streeter’a ait olan rekoru kırıp Türkiye’ye gurur yaşatmak istiyor.
Antalya’nın Kaş ilçesinde 07 Ağustos 2010 Cumartesi günü gerçekleşecek rekor denemesi saat 09.15’ten itibaren canlı yayınla TRT HABER’de…

ŞAHİKA ERCÜMEN DÜNYA REKORUNU 70 METREYE ÇIKARMAK İSTİYOR.

 2001 yılından beri Sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, sualtı navigasyonu ve serbest dalışda Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’na katılan Şahika Ercümen ,4 sualtı dalında milli takımda yer alan dünyanın ilk ve tek sporcusu ve  sualtı sporlarında en fazla milli olan bayan sporcu.

Sualtı sporlarına scuba dalış yaparak başlayan Şahika Ercümen, 12 senedir sualtı sporlarının çeşitli branşlarıyla ilgileniyor.Son 3 senedir serbest dalış branşına yönelen sporcumuz, ilk kez katıldığı İspanya’nın Tenerife kentinde düzenlenen Serbest Dalış Dünya Şampiyonası’nda Bayanlarda Türkiye’den en iyi dereceyi elde ederek Türkiye Rekoru kırdı

2007 yılında Ankara ODTÜ kapalı yüzme havuzunda düzenlenen Dinamik Apnea Türkiye Şampiyonası’nda tek nefesle havuzda 145.35 m giderek Türkiye Rekoru kırdı. 2008 yılında  Sualtı Hokeyi Milli Takımı ile Avrupa Üçüncüsü oldu. Antalya’da düzenlenen Serbest Dalış Avrupa Şampiyonası’nda ise sakatlığına rağmen Avrupa Dördüncüsü oldu.

Türkiye’ye madalya kazandırmak isteyen Şahika Ercümen,70 metreye dalarak Dikey Dalış Dünya Rekoru denemesi yapmayı amaçlıyor.

Serbest dalışın en popüler kategorisi olan dikey dalışta Sporcumuz tüpsüz olarak, palet desteği ile iniş ve çıkış yapacak.

2010 yılının Mayıs ayında dünya şampiyonu olmak için dalacak olan Şahika Ercümen, 67 metre ile Amerikalı sporcu Tanya Streeter’a ait olan “dünya dikey dalış rekorunu” kırmak için mücadele edecek

Bu haber toplam 986 defa okundu.
Bu içeriğe ait yorum yok. İlk ekleyen siz olmak ister misiniz?
Kategorideki Diğer Haberler
BÜTÜN GAZETELER

Çok Okunanlar
ANKET
'Recep İvedik 3' size göre kaç seyirci toplar?
\'Recep İvedik 3\' size göre kaç seyirci toplar? anketi
Oylamaya Katıl »


» RSS
| Copyright © 2008 haberkonseyi.com

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
   

.