Yine Bodrum'u karıştırdı!

Demet Akalın Bodrum'da hayranlarını şoke etti. Club Catamaran'da sahneye çıkan Akalın, üç şarkıdan seslendirdikten sonra sürat motoru ile ayrıldı.

Neslişah yüzünü gizledi!

Evliliği geçtimiz günlerde tek celsede biten Neslişah'a bekarlık yaramamış

Bodrum'da aşk başkadır!

Bekir Aksoy ve sevgilisi Alex meraklı bakışlara aldırmadan aşklarını son sürat yaşıyorlar.

'Risk almayı seviyorum'

Hamile olduğunu açıkladığından beri gündemden düşmeyen Asuman Krause gerek özel hayatı gerekse iş hayatıyla ilgili ilginç itiraflarda bulundu...

Kuzey tatilde!

Her yıl Bodrum’da aynı şezlongta güneşlenmesiyle bir dönem sürekli gündeme gelen manken ve oyuncu Çağla Şıkel, bu kez oğluyla birlikte tatil yapıyor.

Beren'den yağmur frikiği!

Beren Saat, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

Çok kızdı!

Esin Maraşlıoğlu, önceki gün bir gençle Bebek’teki Lucca adlı mekanda samimi şekilde görüntülenince çok sinirlendi.



Yazı Boyutu : Yazıyı Küçült Yazıyı Büyüt
Arınç'tan ilginç sözler
Arınç'tan ilginç sözler
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Haliç Kongre Merkezi'ndeki AK Parti İl başkanlığı’nın toplantısında konuştu.

21 Şubat 2010 Pazar 10:21

Arınç, Erzurum Özel Yetkili Savcısı Osman Şanal'ın Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'in Erzincan Adliyesi'ndeki makam odasında yaptğı aramanın medyada "adliyeye baskın" şeklinde yer almasına da "Adliye basıldı diyorlar. Böyle baskın mı olur. Tuuu size" şeklinde değerlendirdi.

İşte Arınç’ın konuşmasından satır başları:

Mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir Türkiye’ye demokratik açılımın başarıya ulaşmasıyla kavuşabiliriz.

Biz yargımıza sahip çıkacağız. Herkes görevini yapacak.

Bundan dört yıl önce gencecik bir savcının hayatıyla oynayanların yeni oyunlarına izin vermeyeceğiz.

HSYK elbette yetkilendirebilir savcıları. Yer geldiğinde bu yetkileri elinden de alabilir.

Ama ne yapsalar doğrudur. Hayır. Önce vicdan sonra da görev sahalarını yeniden hatırlatmak istiyorum.

Erzurum’daki Cumhuriyet Savcısı Erzincan’daki Cu8mhuriyet Savcısı için soruşturma açabilir.

Adliye basıldı diyorlar. Böyle baskın mı olur. Tuuu size.

Bunlar hep basmaya alışmışlar. Darbeye alışmışlar. Ama kafaları basmıyor.

"EY YARGITAY KARARLARINLA KONUŞ"

Soruşturma yapmak HSYK’nın işi değil. Hangi deliller var ki siz yapılan bu soruşturmanın yanlış olduğuna inanıyorsunuz.

Diyelim ki ağır cezada yargılandı kararı temyiz ettiler. Temyiz makamı neresi? Yargıtay. Peki nasıl temyiz edeceksiniz.

Biz de diyoruz ki “Ey Yargıtay sen şimdi konuşma. Sen kararlarınla konuş.”

Danıştay bildiri yayınlıyor. Sana ne oldu kardeşim. Sonunda da bize akıl veriyor. Ey yönetimde bulunanlar aman siz sakin olun diyor. Ama üst tarafında hükümete ağzına geleni söylemiş.

Siz hukukun gereğini yapın. Hukuk herkese lazım. Sayın Cumhurbaşkanı, muhteşem bir söz kullandı.

Uzun bir konuşmanın bir tek cümlesi. Derin devlet devlet tartışmaları varsa bir ülkede, devletin iki yüzü olmaz, bir yüzü vardır. O da hukuktur.

Biz hukuktan yanayız. Bize yapılan eziyetler nereden gelirse gelsin, biz onlara hukuku hatırlatacağız. Biz her şeyi görerek geldik.

"KRİZ YOK AMA BİRİLERİ KRİZ GEÇİRİYOR"

Ben tarım kesiminin yoğunluklu olduğu bir seçim bölgesinden geliyorum. Zamanı gelmiştir, çiftçiler bizi eleştirmişlerdir. Ama sonra o kişiler, biz size kızıyoruz ama ne yapılacaksa yine siz yapacaksınız demişlerdir. Ak Parti güvenilen parti, güveni kaybetmeyelim arkadaşlar.

Türkiye’de kriz yok, ama birileri kriz geçiriyor. Allah şifalar versin. Hiç kimseye bir şey söylemeyeceğiz. Biz bu ülkede çok büyük ekonomik gelişmelere imza attık. Ocak ayının ihracat rakamları 15 milyar dolara yakın.

1926’dan sonra ABD en büyük krizini yaşıyor. İngiltere’de Fransa’da Almanya’da, maaş ödeyemez hale geldi hükümetler.

Hangi para ödemesinde güçlük çekiyor? Emeklilere zam yapıyoruz, memur maaşları devam ediyor. Ayın başı, 15’i geldiğinde benim maaşım yarım saat aksadı diyeniniz var mı? 40 katrilyonluk reel sektöre destek verdik.

Her şeye hakimiz, iş hayatına da ekonomik hayatına da milli gelirde de.

"MADIMAK YAKILDIĞINDAN İKTİDARDA KİM VARDI"

Madımak’ı hatırlayın. 1993 yılında değil mi? Yoksa baba Demirel ile İnönü hükümeti  mi?

Peki rahmetli Uğur Mumcu’nun vefatı Ak Parti döneminde mi oldu? Yine aynı hükümet döneminde oldu. O zaman Ak Parti mi vardı?

Papa suikastı ne zaman oldu? Çorum, Kahramanmaraş olayları kimin zamanında oldu? Bütün yüz karaları sizin zamanınızda oldu.

Susurluklar, onların arkası öncesi hep senin zamanında oldu. Ama Ak Parti olarak 55 tane mafyayı çökerttik biz. Ne saunası, ne neşteri kaldı, alfabede kelime kalmadı, mafyanın belini çökerttik.

Senin zamanında, cezaevlerinde adamlar kıtır kıtır kesiliyordu. Bir tarafta bilmem ne kardeşler, bir tarafta bilmem kimin kardeşi. O zaman Ak Parti mi iktidardaydı.

Muammer Aksoy bizim zamanımızda mı hayatını kaybetti? Bunlar hangi devirlerde oldu? 7 senelik iktidarımızın bir tek olayı var çözemediğimiz. O da Necib Hablemitoğlu cinayeti. Ama emin olun onu da ortaya koyacağız. 55 tanesi cezasını çekti, bugün Türkiye’de kimse mafya kuramaz oldu.

Eskiden Alevi-Sünni çatışması diye güzelim insanımızı helak ettiler. Bugün sorunları konuşuyoruz, kucaklaşıyoruz. Hak Muhammed resul bunlarla hiçbir ayrılığımız olmadığını anlıyoruz. Alevi kardeşlerimizle, Ak Parti iktidarının hiçbir kavgası olmadı.

Sayın Baykal sen diyorsun ki, size Alevilerden ekmek yok diyorsun öyle mi? Hiç kendini kandırma, aleviler hiçbir zaman ipotekli oy kullanmayacak bundan sonra.

Bizim düşüncemiz başını örtene de saygı göstermek, başı örtülü olmayana da aynı saygıyı göstermektir. Başı örtmek açmak bunun konuşulması bile çirkindir. Bu onun bireysel kararıdır. AİHM’in çok güzel bir kararı var. Başını şu veya bu şekilde örtmek bir ifade özgürlüğüdür.

Ben ona sen öyle başını örteceksin dediğim zaman onun ifade özgürlüğünü sorgulamış olurum.

Bu içeriğe ait yorum yok. İlk ekleyen siz olmak ister misiniz?
Kategorideki Diğer Haberler
BÜTÜN GAZETELER

Çok Okunanlar
ANKET
Son zamanlarda hayatınızın rengi nedir?
Son zamanlarda hayatınızın rengi nedir? anketi
Oylamaya Katıl »


» RSS
| Copyright © 2008 haberkonseyi.com

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
   

.