Yine Bodrum'u karıştırdı!

Demet Akalın Bodrum'da hayranlarını şoke etti. Club Catamaran'da sahneye çıkan Akalın, üç şarkıdan seslendirdikten sonra sürat motoru ile ayrıldı.

Neslişah yüzünü gizledi!

Evliliği geçtimiz günlerde tek celsede biten Neslişah'a bekarlık yaramamış

Bodrum'da aşk başkadır!

Bekir Aksoy ve sevgilisi Alex meraklı bakışlara aldırmadan aşklarını son sürat yaşıyorlar.

'Risk almayı seviyorum'

Hamile olduğunu açıkladığından beri gündemden düşmeyen Asuman Krause gerek özel hayatı gerekse iş hayatıyla ilgili ilginç itiraflarda bulundu...

Kuzey tatilde!

Her yıl Bodrum’da aynı şezlongta güneşlenmesiyle bir dönem sürekli gündeme gelen manken ve oyuncu Çağla Şıkel, bu kez oğluyla birlikte tatil yapıyor.

Beren'den yağmur frikiği!

Beren Saat, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

Çok kızdı!

Esin Maraşlıoğlu, önceki gün bir gençle Bebek’teki Lucca adlı mekanda samimi şekilde görüntülenince çok sinirlendi.



Yazı Boyutu : Yazıyı Küçült Yazıyı Büyüt
Acun: Yanlış yaptın Ezel!
Acun: Yanlış yaptın Ezel!
Acun Ilıcalı katıldığı bir televizyon programında yılın dizisi olarak lanse edilen Ezel'in kanal değiştirmesi konusunda zehir zemberek açıklamalar yaptı.

10 Şubat 2010 Çarşamba 08:20

Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programıyla Türk televizyonlarına yine, yeni bir soluk getiren Acun Ilıcalı, Ezel dizisinin kanal değiştirmesi hakkında bakın neler söyledi:

"Ezel'in Show TV'den ayrılmasını etik olarak yanlış buluyorum. Her insan bir şekilde belli kanallara projeler yapabilir. Fakat herhangi bir yapımcının bir projeyi ortasındayken başka bir kanala götürmesini ben çok doğru bir hareket olarak görmüyorum. Bunun en önemli sebebi bir kere o projeyi destekleyen doğuran Show TV'dir. Unutmayın ki 20 tane dizinin 19'u batar. Ve Show TV ortalama 20 tane dizi batırmıştır, yirmi birincisi tutmuştur. Show TV'nin Ezel'i orada tutmasını böyle güle oynaya karşılamayalım. 20 tane dizi de denenmiş, buraya çok ciddi paralar verilmiş, Ezel de başarılı olmuş. Ezel'in başarılı olması da Show TV'nin desteklemesi. Bugün dizilerin başarısında bunların çok önemli payı var. Yanlış güne koyarsınız, dizi kaybeder. Reklamı, tanıtımı.... Az reklam kullanmanız lazım başta, ondan sonra reklamları artırabilirsiniz ama dozunda artırırsınız.

"SHOW TV'NİN ÖZVERİSİYLE BURADA"

Ezel için Show TV çok özverili davrandı. Maddi konulara gelince her insanın her yerden alacağı olabilir. Televizyon şirketleri zaten genelde bir gün sonra paranızı vermez. Ve siz alacağım var diye ve Show TV`nin belli derecede ödeme geciktirdiği doğrudur fakat sonuçta parasını öder. Kimse 'Show TV'den paramı alamadım' diye çıkmamıştır. Herhangi birini gördünüz mü, Show TV'den paramı alamadım' diyen?... 'Geç aldım' diyen olabilir, bu müessese daha geç ödüyordur.

"DUDAKTAN KALBE ÖRNEĞİ VAR"

Unutmayalım ki iki sene evvel de bir dizileri vardı Show TV`de, Dudaktan Kalbe diye. Onun da ödemesini geç alıyorlardı. Fakat o dizi iş yapmıyordu. O zaman, iş yapmıyorken Show TV o diziyi hep destekledi. 10 sharelerde giden diziyi Show TV bir şekilde orada direndi ve tuttu. Zarar etmelerine rağmen Show TV Dudaktan Kalbe`yi destekledi ve orada tuttu. Ama onun da parasını geç alıyorlardı. Dudaktan Kalbe kötü gidiyor, paranızı geç alıyorsunuz hiç sorun yok. Ezel çok iyi gidiyor, paranızı geç alıyorsunuz Ben o zaman başka kanala gideyim'... Ben çok yanlış buluyorum açıkçası. O yüzden bana göre bir hareket tarzı değil."

Bu içeriğe ait yorum yok. İlk ekleyen siz olmak ister misiniz?
Kategorideki Diğer Haberler
BÜTÜN GAZETELER

Çok Okunanlar
ANKET
Son zamanlarda hayatınızın rengi nedir?
Son zamanlarda hayatınızın rengi nedir? anketi
Oylamaya Katıl »


» RSS
| Copyright © 2008 haberkonseyi.com

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
   

.